Organizacija TOP dogodkov
Organizacija TOP dogodkov

Za odličnega organizatorja dogodkov, ki bodo v spominu naročnikov, gostiteljev in udeležencev ostali kot TOP dogodki, je ključnega pomena

• visokokakovostno praktično znanje, ki ga formalna izobrazba ne prinaša, ter

• izostren občutek za medosebne odnose.

Le tako lahko iz vsake, zasebne ali poslovne, priložnosti ustvarimo prav posebno srečanje in z njim navdušimo vse vpletene.

Celodnevna intenzivna delavnica je namenjena vsem, ki vas zasebno ali poslovno življenje vodi v smer organizacije in izvedbe dogodkov, ne glede na njihovo naravo (seminarji, okrogle mize, konference, sejmi, predstavitve izdelkov, poslovna srečanja, praznovanja, koncerti, festivali ipd.).

Novincem, ki se nad organizacijo dogodkov šele navdušujete, področje predstavim s pomočjo teoretičnih osnov z nazornimi praktičnimi primeri. Slednje služi tudi kot osvežitev znanja za tiste, ki se z organizacijo dogodkov srečujete že vrsto let. Navdušim vas z izbranimi nasveti, posebnimi triki ter predstavitvijo najsodobnejših trendov. Tako svoje znanje neprecenljivo nadgradite in se ponovno zaljubite v svoje delo. Z interaktvnim pristopom k vodenju delavnice vse udeležence spodbudim k ustvarjanju novih idej, sklepanju novih poznanstev ter sprejemanju novih izzivov.

Za popotnico udeleženci – novopečeni TOP organizatorji dogodkov – prejmete enostavno in učinkovito orodje, s katerim bo organizacija dogodkov še bolj TOP!

Primeri vsebine delavnice:

Do sedaj sem imela že:
0


delavnic

0


udeležencev

Priporočila zadovoljnih strank
Vsem, ki se z organizacijo dogodkov srečujejo že nekaj časa, in tudi tistim, ki šele odpirajo vrata v svet organizacije, svetujem obisk takih delavnic. Znanja, novih idej ter informacij ni na tem področju nikoli preveč. Nika nam je dala ogromno, veliko so oz. smo prispevali tudi udeleženci sami, saj smo bili aktivni v samih debatah in to, po mojem mnenju, da tisto piko na i sami delavnici. Navdušena sem nad Nikinim magic boxom!
- Maja
udeleženka delavnice
Na Nikini delavnici nisem le poglobila svojega znanja o pripravi dogodka, ampak se hkrati naučila tudi tistih najbolj pomembnih malenkosti, ki jih radi pozabimo, vendar so ključnega pomena. Pozitivno presenečena sem bila nad njeno odprtostjo, sproščenostjo ter iskanjem rešitve na vsako vprašanje, ki smo ji ga postavili. Toplo priporočam njene delavnice.
- Sanja
udeleženka delavnice
Super delavnica, polna zanimive vsebine, primerov iz prakse, lušnih idej in nasvetov, kako uresničiti idejo, ki smo si jo zastavili ter kakšen dogodek želimo izpeljati. Všeč mi je, da je Nika tako spontana in simpatična, hkrati pa ima bogato paleto izkušenj. Verjamem, da je vsak udeleženec delavnice dobil kakšno idejo kaj in kako bi lahko uporabil pri organizaciji svojih dogodkov.
- Anja
udeleženka delavnice
Nika je simpatična in zato sem v njeni delavnici uživala. Predstavila nam je, kje se skrivajo "problemčki" v organizaciji in kje so možne pogoste napake, zato bi delavnico ocenila kot precej praktično. Vsebini ni bilo težko slediti, bilo je dovolj časa za zapiske in še za razvit kakšne svoje ideje. All in all - super!
- Samantha
udeleženka delavnice

Kaj odlikuje Niko?

Nika je prejemnica nagrade Conventa Best Meeting Event Award za izvedbo prvega TEDx dogodka na letalu, lastnica licence TEDxLjubljana in gostujoča predavateljica na Večeru dobrega stika.

Ob študiju medicine sem prevzela vodenje lokalnega društva in se zaljubila v organizacijo dogodkov. Več o meni izveš tukaj. 

Zelo rada vodim delavnice, saj me udeleženci s svojimi nasmehi vedno napolnijo z energijo. V prostem času pa rada plešem in hodim v hribe. Več izveš tukaj.