O Niki
Nika Močnik, podjetnica in predavateljica

Sem Nika, podjetnica, organizatorka TOP dogodkov, predavateljica in mentorica, v kateri tli želja po deljenju znanja. Poleg vodenja podjetja Eventnika, kjer organiziramo poslovne dogodke, svoj čas namenjam tudi izvajanju delavnic, predavanj in mentoriranju na področju organizacije dogodkov, podjetništva in javnega nastopanja.

V času študija na Medicinski fakulteti sem bila aktivna članica Društva MIK Črnuče in Društva študentov medicine Slovenije (DŠMS), aktivna pa sem bila tudi na Resorju za socialo in zdravstvo ŠOU v Ljubljani kot vodja Študentske krvodajalske akcije. Zgolj v študentskih časih sem zabeležila 55 dogodkov s skupno več kot 14.000 udeleženci. V organizacijo dogodkov sem se tako zaljubila, da sem leto 2012 potencialno belo medicinsko haljo zamenjala z nepredvidljivim svetom podjetništva, odprla svoje prvo podjetje in začela živeti svoje poslanstvo.

Kot navdušenka idej, vrednih širjenja, sem se pridružila ekipi TEDxLjubljana. V 7 letih sodelovanja smo poleg rednih TEDxLjubljana dogodkov v Cankarjevem domu organizirali tudi: – TEDxTriglav na Kredarici (2013), – najvišji TEDx dogodek na letalu na 10.000m višine (TEDxLjubljanaSalon, za katerega smo prejeli tudi nagrado za najboljši dogodek leta 2015) – TEDxVelenje, kot najnižji TEDx dogodek na svetu (2017).

Podjetje Eventnika z leto v leto raste. Ustvarjamo dogodke z vsebino, dogodke, ki navdušujejo, se udeležencev dotaknejo in jih inspirirajo. Sodelujemo s priznanimi slovenskimi podjetji (kot so: Abanka, Zavod Ypsilon, Lidl, Spirit Slovenija, GZS, Adrialab, Doctrina ipd.). Do sedaj smo sodelovali pri kreaciji 52 poslovnih dogodkov s skoraj 14.000 udeleženci.

Spomladi 2016 me je Društvo Mladih projektnih managerjev povabilo, naj za njihove člane pripravim predavanje o organizaciji dogodkov. Njihov feedback me je spodbudil, da sem predavanje preoblikovala v delavnico o organizaciji TOP dogodkov, in jo odprla javnosti. Od takrat se je mojih delavnic udeležilo že več kot 931 udeležencev. Isto leto sem prvič stopila tudi v moderatorske in mentorske vode, pričela pa sem tudi s pripravo govornikov izven TEDxLjubljana. Skupno sem pomagala pri pripravi 159 govornikov na 20 različnih dogodkov.

ted-x-ljubljana
abanka
univerza-v-mariboru
adrialab
gospodarska-zbornica
doktrina
ljubljanski-univerzitetni-inkubator
kovacnica-kranj
mladi-projektni-managerji
lidl-slovenija
i-feel-slovenia
podjetniski-inkubator-kocevje
univerza-v-ljubljani
brand
zavod-zaupanje
os_rogaska
srcek
institut-jozef-stefan
prss
zavod-ysilon
0

izvedenih
delavnic

0

udeležencev
na delavnicah

0

pripravljenih
govornikov

0

poslovnih
dogodkov

0

izvedenih delavnic

0

udeležencev na delavnicah

0

pripravljenih govornikov

0

poslovnih
dogodkov

Ob čem mi zapoje srce?

V prostem času izjemno rada plešem (začela sem z west coast swingom, sedaj pa obožujem kizombo in bachato, lahko pa se zavrtim tudi v ritmih salse in kubanske salse). Vsak teden me boste našli na vsaj enem plesnem eventu 😉

Preostanek prostega časa preživljam visoko nad oblaki – v slovenskih gorah. Uživam v plezanju, hribolazenju, prečudovitih razgledih, odkrivanju novih, še neodkritih poti in svobode, ki jo ponujajo naše prelepe gore. Si upaš iti z mano na naslednji izlet? 😉

Ogromno energije pa mi dajejo tudi udeleženci delavnic – ko vidim njihove zadovoljne obraze in nasmehe do ušes po zaključku celodnevnega izobraževanja, mi prav zares zapoje srce.

Kako izgledajo moje delavnice

Priporočila zadovoljnih strank
Nika je izjemno topla, razgledana in odprta oseba, predvsem pa mi je bilo pomembno, da predava le stvari, ki jih je izkusila sama. V Podjetniški inkubator Kočevje smo jo povabili, ker želimo bodočim in obstoječim podjetnikom predstaviti ljudi, ki so podjetniško pot izkusili sami. Ko se trudimo našim slušateljem približati podjetniško razmišljanje, je izjemno pomembno, kdo in kako ga podaja. Nika na samem začetku delavnice z vsemi prisotnimi vzpostavi pristen, prijateljski kontakt, zato je med njenimi predavanji vedno zelo veliko interakcije med njo inslušatelji. Zelo dobro razume, da imajo ljudje vsak svoje izkušnje in s tem se potrudi, da vsakemu posamezniku poda njemu potrebne informacije.
- Vlado
Podjetniški inkubator Kočevje
Nika je pozitivna oseba, izredna motivatorka, ki je odlično podkovana na tem področju, in ima neverjeten smisel za delo z mladino. Mislim, da so se naši učenci tudi po njeni zaslugi uvrstili v polfinale tega tekmovanja. Zelo priporočam!
- Jožica Nuč
učiteljica angleščine na II.OŠ Rogaška Slatina
Na Nikini delavnici nisem le poglobila svojega znanja o pripravi dogodka, ampak se hkrati naučila tudi tistih najbolj pomembnih malenkosti, ki jih radi pozabimo, vendar so ključnega pomena. Pozitivno presenečena sem bila nad njeno odprtostjo, sproščenostjo ter iskanjem rešitve na vsako vprašanje, ki smo ji ga postavili. Toplo priporočam njene delavnice.
- Sanja
udeleženka delavnice
Nika je mlada in obenem izkušena predavateljice s tapravo energijo, ki je pripravljena deliti koristne, bistvene in izčrpne informacije. Vsekakor dobra investicija časa in denarja!
- Simona
udeleženka delavnice
Nika je "sonce" projektov in dogodkov. Srčna, natančna in zelo skrbna. Vedno poskrbi, da ima projekt jasen namen, ki inspirira in navdihuje celotno ekipo. Ekipi pošilja prijazne spomnike in tako poskrbi, da projekti vedno dobro tečejo. "Pika na i" pa je njen občutek za podrobnosti, ki naročnike in njihove stranke navduši in projektom doda poseben pečat.
- Matej Delakorda