Javno nastopanje po principih TEDx govorov
Javno nastopanje po principih TEDx govorov

Kljub temu, da smo vsi nemalokrat postavljeni pred izziv javnega nastopanja, so tisti, ki se jim pred nastopom ne pojavi cmok v grlu ali se jim ne zašibijo kolena, le izjema. To mogoče, kadar je

• govornik dobro pripravljen,

• prilagojen ciljni skupini in

• o temi govori s srcem.

Delavnica javnega nastopanja je namenjena vsem, ki želite s svojim govorom prevzeti poslušalce. Ni pomembno, ali je teh nekaj 10 ali pa gre za več tisoč glavo množico, prvine dobrih govornikov in govorov ostajajo enake. Vsebina delavnice ponuja pester nabor trikov in nasvetov ter odgovore na vprašanja, kot so: Kaj loči nekoga, ki govori, od pravega govornika? Kako se pripraviti, kje začeti, kdaj končati in kaj ne sme manjkati? Katere so tiste sestavine, ki ločijo povprečen nastop na odru od najbolj razširjenih in predvajanih TED govorov na svetu?

Tekom praktične vaje vsak udeleženec pripravi kratek govor, ga predstavi pred skupino ter takoj prejme povratne informacije in nasvete za izboljšavo z moje strani.

Dovolite si zablesteti na odru!

Na delavnici bom razkrila:
Do sedaj sem imela že:
0


delavnic

0


udeležencev

Priporočila zadovoljnih strank
Nika Močnik je za učence VIZ II.OŠ Rogaška Slatina, ki so se pripravljali na mednarodno angleško tekmovanje, izvedla predavanje in delavnico z naslovom Javno nastopanje po vzoru TED-a. Vse, o čemer jim je v prvem delu predavala in ponazorila s konkretnimi primeri TED govorov, so učenci v delavnici tudi sami praktično izkusili. Učence je podučila, jih opazovala in jih dajala povratno informacijo o njihovih nastopih: kako priti na oder, kako vzpostaviti stik s publiko, o drži telesa med nastopom, o uporabi pripomočkov, pa še o čem. Učenci na delavnici ozavestili moč nebesedne komunikacije.
Nika je pozitivna oseba, izredna motivatorka, ki je odlično podkovana na tem področju, in ima neverjeten smisel za delo z mladino. Mislim, da so se naši učenci tudi po njeni zaslugi uvrstili v polfinale tega tekmovanja. Zelo priporočam!
- Jožica Nuč
učiteljica angleščine na II.OŠ Rogaška Slatina
Nika je v naši coworking skupnosti Kovačnica izvedla že več delavnic. Ne glede na to, katero temo je predstavljala, je bila ta vedno predstavljena strokovno, zanimivo in pozitivno. Naši udeleženci so bili na njenih dogodkih vedno zelo zadovoljni. Meni kot organizatorju je to najbolj pomembno. Niko vedno z veseljem gostimo, saj vemo, da nas čaka super dogodek.
- Nives Justin
vodja coworking skupnosti Kovačnica
Na Nikini delavnici je bilo super. Poleg praktičnih nasvetov in uporabnih trikov za dober govor sem se v času participacije hitro zavedel pomena komuniciranja ter izboljšal svoje komunikacijske sposobnosti. Nika skupaj z udeleženci komuniciranje jasno poveže s strastjo, govorico telesa, daje strukturi pomen, predstavi nove metode in izpostavi ključne točke, vse to oplemeniti s praktičnimi primeri in poskrbi za nenehen pritok pozitivne energije k vsebini. Tudi v prihodnje se veselim predaje novega znanja z njene strani.
- Benja Monrabal Orts
Team Coach LEINN ValenciaLAB - Florida Universitaria, coordinator for RISE project

Kaj odlikuje Niko?

Nika je prejemnica nagrade Conventa Best Meeting Event Award za izvedbo prvega TEDx dogodka na letalu, lastnica licence TEDxLjubljana in gostujoča predavateljica na Večeru dobrega stika.

Ob študiju medicine sem prevzela vodenje lokalnega društva in se zaljubila v organizacijo dogodkov. Več o meni izveš tukaj. 

Zelo rada vodim delavnice, saj me udeleženci s svojimi nasmehi vedno napolnijo z energijo. V prostem času pa rada plešem in hodim v hribe. Več izveš tukaj.