Postani TOP organizatorka poslovnih dogodkov v devetih tednih!

“Povprečen učitelj pove. Dober učitelj pojasni. Odličen učitelj prikaže. Velik učitelj navdihuje.”

William Arthur Ward

Si želiš postati TOP organizatorka poslovnih dogodkov?

Si že od nekdaj tista, ki organizira vse družinske dogodke, pa bi želela sedaj s tem tudi zaslužiti?

Si organizatorka porok in bi si želela delati dogodke za naročnike tudi izven poročne sezone?

Te organizacija dogodkov tako močno veseli, da si najbolj navdušena, ko te nekdo prosi, da mu pomagaš organizirati njegov/njen dogodek in si predstavljaš, da lahko iz tega narediš kariero?

Iščeš kvalitetno izobraževanje o organizaciji dogodkov, ki te bo naučilo pravega vrstnega reda organizacije ter kako nikoli ne pozabiti na malenkosti, ki naredijo dogodek poseben?

Potem je 9-tedensko izobraževanje o poslovnih dogodkih prava odločitev zate!

Naj te popeljem na domišljijsko popotovanje

Predstavljaj si, da bi lahko na začetku svoje poslovne poti kot organizatorka dogodkov izvedela vse skrivnosti svoje konkurentke…

Strokovnjakinja bi ti zaupala, kako se odzove na povpraševanje potencialnega naročnika, kako sestavi ponudbo, kako se loti organizacije, na kaj vse je pozorna pri organizaciji dogodka, kako ustvari čarobno vzdušje in kako dogodek koordinirati, ko pride do izvedbe. Seveda pove tudi, kako paziti na finančni aspekt dogodka, kako dostaviti “nekaj ekstra”, da bo naročnik res zadovoljen ter kako poskrbeti, da bodo udeleženci navdušeni in zadovoljni odšli z dogodka. Za češnjo na vrhu torte pa ti pove še, katerim napakam se lahko izogneš na svoji poslovni poti in ti poda nasvete, kako se lotiti svojega posla.

Se sliši predobro, da bi bilo resnično? Pa ni 🙂

Na 9-tedenskem izobraževanju o poslovnih dogodkov boš izvedela vse zgoraj napisano, saj bo predavateljica Nika Močnik, uspešna in priznana organizatorka dogodkov, predala svoje znanje o TOP organizaciji poslovnih dogodkov.

Naučila se boš:

Organizacija dogodkov

Vso pridobljeno znanje pa boš lahko takoj spravila v prakso! V sklopu delavnic je zadnji del namenjen vam in vašim dogodkom. Lotili se boste priprave organizacije in koordinacije dogodka – lahko je to vaš event ali pa boste izbirali med realnimi povpraševanji, ki smo jih prejeli pri nas. Pri organizaciji dogodka je najbolj pomembna dobra priprava na začetku, in ravno to je tisto, kar bomo vadili na primerih. Ni pomembno, ali se bo dogodek izvedel v času izobraževanja ali ne – bistveno je, da pridobljeno znanje preizkusite na realnih scenarijih. 

Za dober začetek poslovne poti organizatorke dogodkov je s tvoje strani torej potrebno le, da si v svojem urniku rezerviraš ponedeljke za pridobivanje znanja, se prijaviš na spodnjem linku, plačaš predračun, nato pa na izobraževanju vzameš vso znanje in izkušnje, ki so ti na voljo. 

Komu je namenjeno izobraževanje o poslovnih dogodkih?

Komu ni namenjeno to izobraževanje?

Kako bo vse skupaj izgledalo?

9 srečanj

 

4 srečanja v živo

2 online srečanji

3 posnetki

Vse skupaj bomo opravili 9 srečanj, od tega 4 srečanja v živo, 2 online srečanji in 3 posnetki, katere si boste lahko ogledali tudi izven zastavljenih ur. Vsa predavanja v živo in online bodo potekala med 15.00 in 18.00 uro v Ljubljani. Točno lokacijo sporočimo prijavljenim v tednu pred prvim srečanjem. 

Za udeležence izobraževanja se bo ustvarila zaprta FB skupina, kjer bodo ob dogovorjenih ponedeljkih dostopni posnetki, udeleženci pa bodo lahko zastavljali vprašanja tudi izven časa predavanj. Posnetka bosta daljša, saj gre za strnjeno vsebino dveh enodnevnih delavnic, udeleženci izobraževanja pa si bodo lahko posnetke ogledali kadarkoli v času trajanja izobraževanja.

Program

1

UVODNI POSNETEK (dostopen v FB skupini)

ponedeljek, 8. 4. 2024

2

SPOZNAVNO SREČANJE (srečanje v živo)

ponedeljek, 15. 4. 2024

3

OSNOVE ORGANIZACIJE DOGODKOV (v živo)

ponedeljek, 22. 4. 2024

4

POSEBNOSTI POSLOVNIH DOGODKOV (posnetek predavanja)

ponedeljek, 29. 4. 2024

5

IZVEDBA / KOORDINACIJA DOGODKOV (v živo)

ponedeljek, 6. 5. 2024

6

FINANCE ZA POSLOVNE DOGODKE (srečanje v živo)

ponedeljek, 13. 5. 2024

7

NAVODILA ZA IZVEDBO NALOGE + PRIMERI DOGODKOV (spletno srečanje)

ponedeljek, 20. 5. 2024

Udeleženci prejmejo navodila za izvedbo naloge – izbirajo lahko izbirali med organizacijo SVOJEGA LASTNEGA eventa ali organizacijo dogodka po realnih povpraševanjih, ki smo jih prejeli v podjetju. Udeleženci bodo v okviru naloge morali pripraviti celoten plan organizacije dogodka in koordinacije dogodka, ni pa potrebno, da se dogodek dejansko izvede. 

Dodatna vsebina tega srečanja pa je tudi predstavitev primerov Nikinih lastnih dogodkov.

8

ODPRTO SREČANJE ZA VPRAŠANJA (spletno srečanje)

ponedeljek, 27. 5. 2024

Srečanje, namenjeno vprašanjem udeležencev. Vprašanja so lahko glede izvedbe naloge ali karkoli glede vsebine, česar še nismo predelali v prejšnjih srečanjih. 

 

9

PREDSTAVITEV LASTNIH DOGODKOV in PODELITEV DIPLOM (zaključno srečanje v živo)

ponedeljek, 10. 6. 2024

Srečanje bomo začeli s predstavitvijo lastnih dogodkov, ki so jih pripravili udeleženci. 

Izobraževanje zaključimo s podelitvijo diplom novim organizatorjem poslovnih dogodkov.

BONUS 1

Videoposnetek o POSLOVNEM BONTONU, predavateljice Bojane Košnik Čuk

posnetek

Kot dodaten bonus pa prejmete še videoposnetek o poslovnem bontonu, ki smo ga posneli leta 2020 na našem dogodku Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov. 

Predavateljica Bojana Košnik Čuk predstavi pravila bontona v poslovnem svetu na zabaven in karizmatičen način, zato da ti bodo zagotovo ostala v spominu!

BONUS 2

Brošura PRAVNO FORMALNI VIDIKI ORGANIZACIJE DOGODKOV

PDF

Kot bonus vse udeleženke tečaja prejmejo še brošuro o pravno formalnih vidikih organizacije dogodkov, ki smo jo izdali leta 2020. Brošura je v spletni verziji dolga 148 strani in zajema teme zakonodaje na področju priretitev, požarne varnosti, zdravstveno varstvo, SAZAS, IPF, GDPR, varovanje, ipd. 

Investicija

Enkratno plačilo

630,00 €

Plačaj izobraževanje v enkratnem znesku. Velja za prijave do 12. 4. 2024.

Dvomesečni plan

2 x 315,00 €

Plačaj izobraževanje v dveh mesečnih obrokih po 315,00 €. Velja za prijave do 12. 4. 2024. Obroki si sledijo na 30 dni.

Tromesečni plan

3 x 210,00 €

Plačaj izobraževanje v treh mesečnih obrokih po 210,00 €. Velja za prijave do 1. 4. 2024. Obroki si sledijo na 30 dni.

Imaš vprašanje?

Če nisi prepričana ali imaš pred prijavo še kakšno vprašanjo, pa se vedno lahko obrneš na Niko preko emaila nika@eventnika.si ali ji pišeš na Whatsapp na 041 921 635Lahko se dogovorita za klic in skupaj ugotovita, ali je to izobraževanje pravo zate.  

Lahko pa se pridružiš brezplačnemu dogodku KAKO ZAČETI Z ORGANIZACJIO DOGODKOV, ki bo potekal v soboto, 23. marca 2024, od 10h do 11h preko zooma. 

Na dogodku bomo tudi odgovorili na vaša vprašanja glede izobraževanja. 

Več informacij in prijava je možna na temu linku

Kdo pa bo vaša predavateljica na izobraževanju?

Nika Močnik, podjetnica in organizatorka dogodkov

Nika Močnik je organizatorka TOP dogodkov, lastnica podjetja Eventnika in izkušena predavateljica, ki je od leta 2016 izvedla 156 delavnic in predavanj s skupno 1811 udeleženci. Nika je po zaključeni gimnaziji študirala medicino, vendar je v času študija v različnih neprofitnih organizacijah organizirala dogodke kot prostovoljka, ki so jo tako zasvojili, da se je odločila pustiti študij medicine in odpreti svoje lastno podjetje za organizacijo dogodkov. Kako se pripravi dogodek z vrhunsko vsebino in brezhibno izvedbo se je učila pri TEDxLjubljana, kjer je delovala kot prostovoljka 7 let. Kmalu so jo za izvedbo podobnih dogodkov začela najemati tudi slovenska podjetja. Do leta 2024 je kot podjetnica pomagala ustvariti 78 dogodkov v živo z 17.152 udeleženci ter 73 spletnih in hibridnih dogodkov z 5.952 udeleženci.

0 +
izvedenih
delavnic
0 +
udeležencev na delavnicah
0 +
poslovnih dogodkov