ABC podjetništva in osnove računovodstva za podjetnike začetnike

ABC podjetništva in osnove računovodstva za podjetnike začetnike

Vas zanima samostojna podjetniška pot, pa ne veste, kako začeti?

Vas skrbi, kakšni stroški nastanejo ob odprtju podjetja in koliko znašajo?

Katere dokumente potrebujete za odprtje d.o.o.-ja?

Kako je s plačilom prispevkov?

Odgovore na ta in še mnoga druga vprašanja vam ponudim v formatu interaktivne podjetniške delavnice. Namenjena je vam, ki želite na svojo podjetniško pot stopiti pripravljeni, in vam, ki želite svojim podjetniškim uspehom dodati kakovostno teoretično podlago, transparentnost in samozavestneje nastopiti v poslovnih razmerjih.

Vsebina delavnice je osnovana na mojih osebnih izkušnjah. Od začetka moje poti kot samostojna podjetnica preko ustanovitve in vodenja podjetja Eventnika d. o. o. sem bila postavljena pred mnoge izzive, s katerimi sem se bila primorana spoprijeti. Vesela sem, da kot podjetnica danes stojim z obema nogama na trdnih temeljih ponosno in brez kančka dvoma o svojem uspehu.

Naj vašega podjetniškega potenciala ne zatre neznanje in strah pred formalnostmi! Z obiskom delavnice si zagotovite, da vaša ideja in želja po uspehu ostaneta na prvem mestu. Pridružite se krogu tistih, ki jim je s kančkom pomoči uspelo zaživeti sanje!

Na delavnici bom razkrila:
Do sedaj sem imela že:
0


delavnic

0


udeležencev

Priporočila zadovoljnih strank
Na delavnico sem prišla, ker se še iščem in "kako bi bilo fletno, če bi jaz to počela" počutjem. Nisem pa vedela, da bom poleg informacij na temu predavanju dobila sprožilec, da poiščem svojo strast. Pozor: Strast in energičnost predavateljice je nalezljiva!
- Sanja
udeleženka delavnice
Nika je izjemno topla, razgledana in odprta oseba, predvsem pa mi je bilo pomembno, da predava le stvari, ki jih je izkusila sama. V Podjetniški inkubator Kočevje smo jo povabili, ker želimo bodočim in obstoječim podjetnikom predstaviti ljudi, ki so podjetniško pot izkusili sami. Ko se trudimo našim slušateljem približati podjetniško razmišljanje, je izjemno pomembno, kdo in kako ga podaja. Nika na samem začetku delavnice z vsemi prisotnimi vzpostavi pristen, prijateljski kontakt, zato je med njenimi predavanji vedno zelo veliko interakcije med njo inslušatelji. Zelo dobro razume, da imajo ljudje vsak svoje izkušnje in s tem se potrudi, da vsakemu posamezniku poda njemu potrebne informacije.
- Vlado
Podjetniški inkubator Kočevje
Nika je v naši coworking skupnosti Kovačnica izvedla že več delavnic. Ne glede na to, katero temo je predstavljala, je bila ta vedno predstavljena strokovno, zanimivo in pozitivno. Naši udeleženci so bili na njenih dogodkih vedno zelo zadovoljni. Meni kot organizatorju je to najbolj pomembno. Niko vedno z veseljem gostimo, saj vemo, da nas čaka super dogodek.
- Nives Justin
vodja coworking skupnosti Kovačnica

Kaj odlikuje Niko?

Nika je prejemnica nagrade Conventa Best Meeting Event Award za izvedbo prvega TEDx dogodka na letalu, lastnica licence TEDxLjubljana in gostujoča predavateljica na Večeru dobrega stika.

Ob študiju medicine sem prevzela vodenje lokalnega društva in se zaljubila v organizacijo dogodkov. Več o meni izveš tukaj. 

Zelo rada vodim delavnice, saj me udeleženci s svojimi nasmehi vedno napolnijo z energijo. V prostem času pa rada plešem in hodim v hribe. Več izveš tukaj.