Kdaj se dogodka lotiti sam in kdaj najeti organizatorja?

Današnji nasvet vam bo pomagal pri odločitvi: lahko dogodek organizirate sami ali je bolje, da najamete profesionalno agencijo za vaš dogodek?
Ne glede na izvajalca morate vi kot naročnik in idejni vodja dogodka določiti NAMEN in CILJNO PUBLIKO. 

In ravno v tem je ves trik pri odločitvi – če imate dovolj veliko ekipo in menite, da namen dogodka lahko dostavite sami, potem profesionalne pomoči ne potrebujete.
V kolikor pa je vaša ekipa majhna ali pa se ne more izključno posvetiti dogodku ali pa gre za pomembnejši dogodek (npr. dogodek za vaše TOP stranke), in niste prepričani, da jih boste res navdušili tako, kot si želite, takrat je najbolje, da se obrnete na profesionalno agencijo. Agencije so specializirane – nekatere delajo najboljše marketinške/prodajne dogodke, druge zabavne, nekatere pa vam pomagajo oblikovati tudi samo vsebino dogodka, da bo res naredil želeni vtis na vaše udeležence. Izberite si podjetje, ki vam bo najbolje pomagalo doseči namen vašega dogodka. 

V kolikor pa ostajate pri lastni organizaciji, imenujte vodjo projekta, ki naj vodi celotno ekipo in delegira naloge ostalim, ves čas pa mora imeti v mislih vašo ciljno publiko in namen dogodka. V vsakem primeru imejte v prvem planu vaše udeležence in pomislite, kaj bo NJIH najbolj navdušilo – tako boste zagotovo navdušeni tudi vi. 

Loading