Kako organizirati dobre spletne in hibridne dogodke

Kako organizirati dobre spletne in hibridne dogodke

Voditeljica delavnice: Nika Močnik

Delavnica o organizaciji spletnih in hibridnih dogodkov

sreda, 8. 6. 2022,

od 9h do 18h

Ljubljana

Za podjetja 219,60 €

Za posameznike 180,07 €

Živimo v času, ko potreba po virtualnih dogodkih narašča. Organizatorji si želimo, da so spletni in hibridni dogodki čim bolj učinkoviti, interaktivni in povezovalni. Na delavnici se bomo podrobneje spoznali z brezplačnimi in plačljivimi aplikacijami, ki jih lahko uporabljamo pri spletnih in hibridnih dogodkih. Naučili se bomo, kakšne so razlike med različnimi spletnimi formati (webinar, virtualni pogovor, konferenca, delavnica za podjetje, šolska ura, sestanki), kako se na njih pripraviti in kakšni triki nam lahko pomagajo, da bodo naši dogodki čim bolj vključujoči in praktični. Govorili bomo tudi o preobremenjenosti s tehnologijo in kako si tudi med spletnim dogodkom vzeti čas za sprostitev in odmor.

Stopite v stik s časom in nadgradite svoje znanje na področju organizacije dogodkov. 

Kaj je vključeno v ceno?

Vsebina delavnice

Primer scenosleda za speltni dogodek

2x coffee brake

Energična voditeljica delavnice

Brošure za pomoč pri organizaciji spletnih in hibridnih dogodkov

Na delavnici bomo odgovarjali na sledeča vprašanja

Odkrili in osvajali boste znanje, ki vam bo pomagalo transformirati vaše dogodke in tako izkoristiti priložnosti, ki se nam trenutno ponujajo.

100% garancija na zadovoljstvo

Ker smo popolnoma prepričani v kakovost in uporabnost našega izobraževanja, vam ponujamo 100% garancijo na vaše zadovoljstvo! V kolikor z delavnico ne boste zadovoljni, nam to sporočite v roku 8 dni od izvedbe delavnice, mi pa vam povrnemo denar.

O voditeljici delavnice

Sem Nika Močnik, podjetnica, organizatorka dogodkov, predavateljica in mentorica, v kateri tli želja po deljenju znanja. Poleg vodenja podjetja Eventnika, kjer organiziramo poslovne dogodke, svoj čas namenjam tudi izvajanju delavnic, predavanj in mentoriranju na področju organizacije dogodkov, podjetništva in javnega nastopanja.

Priporočila zadovoljnih strank

Vsem, ki se z organizacijo dogodkov srečujejo že nekaj časa, in tudi tistim, ki šele odpirajo vrata v svet organizacije, svetujem obisk takih delavnic. Znanja, novih idej ter informacij ni na tem področju nikoli preveč. Nika nam je dala ogromno, veliko so oz. smo prispevali tudi udeleženci sami, saj smo bili aktivni v samih debatah in to, po mojem mnenju, da tisto piko na i sami delavnici. Navdušena sem nad Nikinim magic boxom!
- Maja
udeleženka delavnice
Na Nikini delavnici nisem le poglobila svojega znanja o pripravi dogodka, ampak se hkrati naučila tudi tistih najbolj pomembnih malenkosti, ki jih radi pozabimo, vendar so ključnega pomena. Pozitivno presenečena sem bila nad njeno odprtostjo, sproščenostjo ter iskanjem rešitve na vsako vprašanje, ki smo ji ga postavili. Toplo priporočam njene delavnice.
- Sanja
udeleženka delavnice
Super delavnica, polna zanimive vsebine, primerov iz prakse, lušnih idej in nasvetov, kako uresničiti idejo, ki smo si jo zastavili ter kakšen dogodek želimo izpeljati. Všeč mi je, da je Nika tako spontana in simpatična, hkrati pa ima bogato paleto izkušenj. Verjamem, da je vsak udeleženec delavnice dobil kakšno idejo kaj in kako bi lahko uporabil pri organizaciji svojih dogodkov.
- Anja
udeleženka delavnice
Nika je simpatična in zato sem v njeni delavnici uživala. Predstavila nam je, kje se skrivajo "problemčki" v organizaciji in kje so možne pogoste napake, zato bi delavnico ocenila kot precej praktično. Vsebini ni bilo težko slediti, bilo je dovolj časa za zapiske in še za razvit kakšne svoje ideje. All in all - super!
- Samantha
udeleženka delavnice

Kaj odlikuje Niko?

Nika je prejemnica nagrade Conventa Best Meeting Event Award za izvedbo prvega TEDx dogodka na letalu, lastnica licence TEDxLjubljana in gostujoča predavateljica na Večeru dobrega stika.

Ob študiju medicine sem prevzela vodenje lokalnega društva in se zaljubila v organizacijo dogodkov. Več o meni izveš tukaj. 

Zelo rada vodim delavnice, saj me udeleženci s svojimi nasmehi vedno napolnijo z energijo. V prostem času pa rada plešem in hodim v hribe. Več izveš tukaj.